søndag, januar 24

Vil du tjene lidt ekstra penge i julen?

Vind penge med juleskrab

Julen er en fantastisk tid til sjov og spas. Men den kan også hurtigt ende med at blive rigtig dyr. Der er mange gaver som skal købes, mad som skal spises og pynt der skal sættes op over det hele. Og mellem alle småkagerne og kravlenisserne kan det være svært at finde lidt tid til sig selv. Hvis du gerne vil have noget at gå at hygge dig med og på samme tid tjene lidt ekstra penge som kan gøre godt for nogle af alle dem brugt i julen, så er juleskrab lige noget for dig. Du kender måske allerede til skrabespil som er en sjov og spændingsfyldt måde at tjene ekstra penge eller produkter på. Men det bliver endnu sjovere i julen. Her kan du nemlig vinde gaver og præmier i et juletema og det føles lidt ligesom at få ekstra julegaver! 

Forretnings Juleskrab

Jysk Juleskrab er lige noget for dig som elsker bolig og boligindretning. Hvis du er igang med at flytte eller bare føler at du altid kunne bruge noget ekstra til din bolig så er dette Juleskrab lige noget for dig. I stedet for penge vinder du nemlig møbler, boligtilbehør og pynt fra boligforretningen gennem de julerlaterede konkurrencer på deres hjemmeside. Du kan finde dem derinde i december og deltage i dem gennem hele måneden. Jysk er blevet utrolig populær på deres stilfulde og ikke alt for dyre boligting, på samme tid med at de har et stort udvalg som kan hjælpe dig med at finde lige hvad der passer ind i dit hjem. 

Men hvis Jysk ikke er noget for dig, så findes der heldigvis også mange andre juleskrab. Du kan finde alt fra Bilka som har et bredt udvalg af produkter, til Oister som kan give dig tilbud på mobiler og abbonomenter. Også Circle K og mange supermarkeder har skrabespil som kan give dig ekstra goder. På den måde kan du kigger efter alle de forskellige typer der er, og kigge på hvad du er mest til. Så kan du selv vælge om du gerne vil vinde mad, boligudstyr, elektronik eller noget helt andet. Der er også stor forskel på, hvor store spillene er, hvor meget der koster at være med og hvor store præmier du kan vinde. Der er jo selvfølgelig forskel på at have små spil på Circle K som kan give dig tankstationspræmier, og Jysk eller Bilka hvor du kan få nogle helt store. Det er op til dig!