søndag, april 11

Værd at vide om Dolce Gusto

Selvom Nespresso ikke er den første kapsel på markedet, har det været en af de mest succesrige til dato. I nyere tid har søstersystemet, Nescafé Dolce Gusto, stjålet en vis markedsandel fra Nespresso. De to systemer bør ikke forveksles med hinanden, kapsler kan ikke udskiftes. Der er dog mange maskiner på markedet, der kan bruge originale eller kompatible Nespresso kaffekapsler. Så selvom Nestle ejer både Nescafé og Nespresso, bør man altså ikke forveksle disse to systemer, hvor Nescafé Dolce Gusto systemet kræver meget større kapsler end Nespresso kaffemaskinerne, benytter sig af.

Nescafé Dolce Gusto kaffemaskiner bruger som sagt kaffekapsler til at fremstille en række forskellige former for kaffedrikke ved blot at trykke på en enkelt knap. Herunder vil vi komme ind på specifikationerne i forhold til Dolce Gusto kaffekapsler, som du bør vide inden du foretager et køb.

Dolce Gusto kaffekapsler

Dolce Gusto maskiner bruger Dolce Gusto kapsler til at skabe et bredt udvalg af kaffedrikke fra en standard espresso til en karamel latte macchiato. Du kan også lave te, varm chokolade og iskaffe. De bruger mælkebælg til at fremstille mælkeholdige drikkevarer som lattes og cappuccino snarere end frisk mælk.

Der er et stigende udvalg af kompatible bælg til rådighed. Aldi og Lidl har alle billigere versioner af eget mærke, som kan hjælpe med at reducere de løbende omkostninger. Nescafé Dolce Gusto kaffekapsler kan genbruges, selvom det ikke er en simpel proces. Ikke alle supermarkedskompatible kaffekapsler kan genbruges, så det er værd at tjekke dette, før du køber.

Du kan finde Dolce Gusto-maskiner til salg for blot nogle få hundrede kroner, men til fuld pris kan de koste op til flere tusinde kroner. Der er en række underlige og vidunderlige designs at vælge imellem, såsom Dolce Gusto Drop sammen med nogle mere grundlæggende maskiner som Dolce Gusto Oblo.

Nogle Dolce Gusto maskiner er lavet af både Krups og Delonghi, så hvis du er interesseret i en model, er det værd at kontrollere begge mærker for at se, hvad der er billigere for dig at investere i. Mens alle maskiner bruger det samme basale kapsel system, er der mange forskelle i kvaliteten af ​​de kaffedrikke, som de i sidste ende fremstiller.

Der findes dog også både originale og kompatible kaffekapsler til Dolce Gusto kaffemaskinen, som alle har det tilfælles at de er lavet af plastik og har en tud i bunden af kapslen og leveres med et plastlåg dertil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *