onsdag, september 23

Uuni pizzaovn – Lav pizza som en professionel, derhjemme

Uuni pizzaovn – Bedre pizza end mama lavede 

Der er noget lækkert ved en pizza, bagt derhjemme, autentisk i en stenovn, med gode råvarer. Hele dette scenarie lyder og forestilles fantastisk, men kan ofte blive til en overspringshandling, når først træes skal findes, kløves og brændes. Selve forberedelses-processen kan tage meget af vores tid, hvilket for mange kan resultere i et opkald til det lokale pizzeria, fremfor hjemmelavet italiansk kærlighed. Så hvordan kombinerer man tid og kvalitet, til en pris som er overkommelig for den almindelige dansker? Svaret er en Uuni pizzaovn. Den er lille, praktisk og så kan den komme helt op at ramme 450 grader, på bare 10 minutter. Hvor mange traditionelle stenovne er brændefyrede, så er Uuni derimod pillefyret. Dette betyder at du bare skal smide et par piller ind i ovnen og tænde op, så er du klar til at lave kulinariske udfoldelser få minutter efter. 

Mangler du plads til en ekstra ovn? 

Så skal du ikke bekymre dig. Uuni pizzaovn kan nemlig foldes sammen til en lille og kompakt størrelse og opbevares i en taske, når du ikke har den i brug. Således er der ro i både køkkenet og i resten af huset, da pladsen ikke er kompromitteret og maden altid er: perfecto. Dette giver mulighed for at transportere din pizzaovn med dig, da den derfor kan medbringes på stranden, skovturen, campingturen og alle andre udendørs aktiviteter du kan forestille dig. Den er også betydeligt mere miljø-venlig end den typiske én-gangs-grill, som mange medbringer til en strandtur eller lignende. 

Kan du ikke finde tid til forberedelsen? 

Så er det godt at dette lille, pillefyrede vidunder kun tager ovennævnte 10 minutter at varme op og derefter har en ca. 30 sekunders forberedelsestid. Da ovnen hurtigt kommer op at ramme 300 grader eller der omkring, tager selve madlavningen også kun et split sekund, af den tid man ville bruge en normal ovn. Altså får du den fulde, autentiske smagsoplevelse med kort forberedelsesstid og minimal indsats. Dette tror jeg er et koncept som vi alle kan forstå og den optimale løsning for den travle, moderne person, som har en forkærlighed for lækker mad. Dette er den absolut mest enkle, praktiske og ikke mindst lækre mulighed, for at snige lidt ekstra luksus ind i hverdagen. 

Ønsker du at vide mere omkring denne sensationelle og moderne måde at lave mad på? Så kan du med fordel se med her, hvor du vil kunne finde mere information omkring dette: Den alsidige Uuni Pizzaovn