søndag, juni 20

Styrk dine medarbejdere med teambuilding, når de vender tilbage til arbejdspladsen igen

År 2020 har imprægneret sig hos alle som et særskilt år, hvor vores liv og vores hverdag blev vendt på hovedet, og vi blev nødt til at tilvende os nye måder at arbejde på og være sammen på. I 2021 fortsætter vores nu vante måder at leve på, men vi begynder også så småt at se en ende på det hele med vacciner, som forhåbentlig vil bringe den normale tilbage til os igen på sigt.

Dette betyder også at dagen, hvor medarbejdere skal vende tilbage til arbejdspladsen igen er inden for en overskuelig tidsramme, og derfor bør du begynde at overveje teambuilding til dine medarbejde. Dette er nemlig en unik mulighed for at få genoprettet styrken mellem dine kollegaer iblandt dem fra menneske til menneske, når distancen og online arbejdet bliver fjernet.

Og til en aktivitet som teambuilding er det lige så vigtigt at sikre det bedste omgivelser for at få det rette resultat. Derfor tilbyder Restaurant Klinten i Faaborg de bedste rammer for en teambuilding dag for dine medarbejdere. På konferencecenter i Faaborg kan du læse det praktiske om stedet og booke det, eller du kan læse med her og høre nærmere om Restaurant Klinten. 

Flotte lokaler med en god beliggenhed

Hos Restaurant Klinten kan du for det første få adgang til nogle skønne lokaler med god rum og skønt naturligt lys, som giver jer gode muligheder for mange timer i hinanden selskab. Derudover er Restaurant Klinten beliggende lige ved kysten, så udsigten og muligheden for at gå tur og nyde naturen er rigtig dog. 

Teambuildig aktiviteter

Der tilbyder mange forskellige aktiviteter som enten kan fylde en hel teambuilding weekend ud, eller som kan bookes som et friskt pusterum under et kursus. Der tilbydes segway kørsel, massage, grill og mordgåder. Der er også mulighed for afslapning og social hygge med indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, billard, tennis og petanque. Og så ligger stranden en kort gåtur derfra, så en svømmetur eller gåtur i det blå er også en mulighed. Og som en ekstra service er der gratis yoga med i prisen når i booker lokaler hos Restaurant Klinten. 

Lækre mad muligheder 

Hos Restauran Klinten i Faaborg fås et varieret menukort hvor du kan bestille mad til enhver smag og begivenhed. Mulighederne er mange med tilrettelagte forretter, hovedretter og desserter, med mulighed for både ost og vin såvel. Du kan endda vælge at lade kokken vælge, så alle bliver overrasket på dagen med skønne mad anretninger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *