tirsdag, oktober 20

Pantsæt dit guld til en god pris

Få penge for dit guld

Har du guld liggende derhjemme som bare ligger og samler støv? Og står du og mangler penge her og nu? At pantsætte dit guld kan være en god måde at tjene lidt flere penge på uden at skulle sætte dig i stor gæld. Det kan være at du mangler penge til at skulle tage ud at rejse, købe en ny bil eller en ny lejlighed. Det kan også være at du har et lån du skal betale af, eller pludselig er endt med en stor regning. Det er ikke altid at et lån er den bedste løsning for dig, men der er heldigvis også andre. At pantsætte dit guld er en god måde at få penge mellem hænderne med det samme på en sikker på.

Fordele ved at pantsætte dit guld

– Du kan få pengene med det samme. Så snart du har afleveret guldet eller sendt det med posten bliver pengene overført direkte til din konto, og så har du dem med det samme. Sådan kan du nemlig få penge hvis du står og mangler dem lige her og nu.

– Du kan købe smykkerne tilbage når du har lyst. Til forskel for at sælge smykkerne til en guldsmed, der alligevel bare smelter dem om, kan du ved at pantsætte dem købe dem tilbage hvornår end du har lyst til en aftalt pris på forhånd. Så kan du også pantsætte arvestykker er smykker du er glade for, uden at skulle være bange for ikke at få dem tilbage igen. De er der altid for at du kan få dem igen.

– Modsat lån kommer der ikke høje renter på, og du bliver ikke registreret i RKI. Hvis du ender med ikke at købe dine smykker tilbage igen bliver det bare betragtet som et salg, og der er ikke noget yderligere du skal gøre. Så er pengene bare dine. Det giver dig dermed meget fleksible løsninger som kan passe til præcis hvad du har brug for.

– Det er nemt at finde det rigtige sted at pantsætte. På guldpriser kan du se en oversigt over populære sider at pantsætte på og se hvilket sted der giver dig flest penge. Du kan også læse mere om processen med at pantsætte og hvilke muligheder det giver dig og hvilke rettigheder du har. Så kan du få startet med det samme og sende til guld afsted til at give dig flere penge her og nu.