søndag, juni 20

MIn holdning til stuklister fra Stukeksperten

Jeg besluttede mig for at tilføje flotte detaljer i mit hjem ved blandt andet at investere i stuklister. Min idé var at få flotte detaljer til mit loft, som ville gøre mit hjem flot og dekorativt. Jeg fandt ud af at der findes mange forskellige designs af stuklister, så der var uendeligt mange muligheder for at finde et design til mit hjem, hvilket både var fantastisk men også overvældende. 

I min søgning faldt jeg over Stukeksperten, som er en hjemmeside, som har specialiseret sig i stuk og stuklister, og som derfor kan byde på høj kvalitet og god kundeservice. Her kunne jeg bestille mine stuklister direkte fra deres hjemmeside https://www.stukeksperten.dk, som var en overskuelig hjemmeside, hvor jeg også fandt mere information og fik svar på mine spørgsmål. 

Garanteret god kvalitet fra de bedste fabrikanter

Stukeksperten garanterede mig den bedste kvalitet, da de nøje har udvalgt deres fabrikanter, så uanset hvilke stuklister, jeg valgte, var de fra de bedste fabrikanter på markedet. Hos Stukeksperten finder du produkter fra fabrikanter såsom NMC, Orav Decor, Elite Decor, Marbet og Mardom. 

Fælles for dem alle er den høje kvalitet. De er formalet hvide fra fabrikken, så jeg behøvede blot at give dem et enkelt lag af loftmaling da jeg satte dem op. 

Høj kvalitet eller billig pris

Hos Stukeksperten fandt jeg et bredt udvalg af stuklister, og mit valg afhang af om jeg ville have den højeste kvalitet eller vil have stuklister på et budget. Højkvalitets stuklister fra Stukeksperten er lavet af polyurethan, som er det samme materiale som Velux ovenlysvinduer er lavet af. Det er et hårdt materiale, som er holdbart og byder på muligheder for flotte mønstre og blomster på dine stuklister. 

De billigere  stuklister er lavet af smeltet flamingo, så du får en fast kvalitet. Disse skal have lidt mere maling ved opsætning, men fordi flamingoen er smeltet, så holder stuklisterne længere end billige flamingo stuklister lavet af flamingo kugler. 

God service og handelsbetingelser

Stukeksperten tilbød mig forsendelse af mine stuklister fra dag til dag. Jeg modtog dem med Post Nord, som havde stillet dem i min garage, da jeg ikke var hjemme. 

Jeg blev flere gange mindet om at jeg havde 30 dages returret på alle mine stuklister hvis det skulle vise sig jeg havde fået købt for mange eller den forkerte størrelse. 

Stukeksperten hjalp mig igennem hele mit køb af stuklister. Når du skal vælge dine stuklister skal du overveje, hvilken stil du går efter, om du selv vil sætte dem op, og om de skal kunne gemme ledninger af vejen og alle disse overvejelser hjalp Stukeksperten mig med!

Gå ind på deres hjemmeside https://www.stukeksperten.dk og læs mere, eller tag kontakt til en uforpligtende samtale om dine muligheder for køb af stuklister. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *