søndag, juni 20

Kombiner din passion for mad og musik på et madlavningskursus

Har coronakrisen og den følgende nedlukning åbnet dine øjne for den fantastiske følelse af at tilberede og servere et lækkert måltid, som du har brugt hele dagen – måske endda hele dage – på at kredse om og forberede? Og er du også en af de mange, mange danskere, der – måske som en slags guilty pleasure – nyder at følge med i Masterchef, som troligt sendes flere gange ugentligt til mange danskeres store fornøjelse? Og er du måske en af dem, der i al hemmelighed forsøger at efterligne disse dygtige amatørkokke, når du selv står i køkkenet på en kedelig onsdag og prøver at pifte den klassiske pasta med kødsauce op med lidt ekstra kærlighed og krydderier? 

Fik du også helt lyst til at begive dig ud i køkkenet efter at have læst denne lille introduktion? Jeg blev i hvert fald helt sulten og fik lyst til at kaste mig ud i et lækkert måltid. Man må i sandhed sige, at det handler om at finde glæden i de små ting i disse forholdsvis grå, triste og mørke tider, ikke sandt?

Mad og musik i skøn forening

Hos Kromans Kokkeskole i København har man mottoet All about cooking. På denne kokkeskole ved de lige præcis, hvor skønt det kan føles, når man kan servere et lækkert måltid; om det er for sig selv, sine familie eller en stor flok gæster (bare rolig, den tid skal nok komme igen).

Kroman sætter en ære i at tage dig med på en gastronomisk opdagelsesrejse, hvor du kan prøve kræfter med madlavning fra alle verdenshjørner; fra indisk til amerikansk og alt derimellem – og så endda til helt vildt fordelagtige priser.

Hos Kromans er man desuden mere end udmærket klar over, at madlavning for mange mennesker indeholder et enormt – og enormt vigtigt – socialt aspekt. Det er bare nogle helt særlige samtaler, man får, når man står der sammen i køkkenet, ikke?

Dette sociale aspekt er derfor ideelt at få udfoldet, hvis man eksempelvis mangler inspiraiton til polterabend- eller team building-aktiviteter, hvor det er helt oplagt at kaste sig ud i disse madlavningskurser, hvilket uden tvivl vil styrke følelsen af fællesskab. 
Desuden skal man bestemt ikke være nervøs for, om disse madlavningskurser nu er for fine eller kedelige til at undgå som aktivitet i for eksempel et polterabend, da Kroman, foruden madlavningen, fokuserer på god musik og musikkens betydning for et godt arrangement.

Er du blevet nysgerrig? Hop ind på Kromans kokkeskole til Karsten Kroman og læs mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *