torsdag, maj 13

Gaver til ham – her kommer de

Står du overfor at skulle finde en Gave til manden, der har alt? Den sitaution er vi mange, der fortvivlet har stået i. Men heldigvis er der hjælp at hente, og svaret er en oplevelsesgave.

Slut med mønstrede sokker og øloplukkere, som han alligevel ikke kan bruge flere af. Med en oplevelsesgave er du sikker på at give en gave, der kan bruges og som vil blive husket.

Her får du et par bud på nogle gode oplevelsesgaver, de fleste mænd vil sætte pris på:

Lær at køre på mountain-bike

Hvad med at invitere ham på en tur ud i bjergene på Bornholm? Med en oplevelsesgave til et mountainbike-kursus vil han med garanti få en på oipleveren, når I fræser op og ned af stejle skrænter og skråninger og får både pulsen og adrenalinniveauet op.

Bagefter kan I tage ud til en af kysterne på Bornholm og skylle sveden af med et havbad, og få en god og lækker frokost på en af øens restauranter. Det bliver en god dag!

Ølbrygning

Vil du hellere give en gave, der er knap så meget fart over feltet, er der masser af hygge i vente til det næste forslag:

Et kursus i ølbrygning er genialt til ham, der elsker øl – og gerne de lidt mere specielle af slagsen. På et ølbrygningskursus lærer I om forskellige begreber, som er relevante i processen med at brygge øl, og så starter I processen med at brygge og kan efterfølgende tage bryganlægget med.

Oplevelsen slutter altså ikke, men fortsætter som vigtig læring, når I er kommet hjem

Tag på undervandsjagt

Et sidste godt bud på en oplevelsesgave for manden, der har alt, er at tage på undervandsjagt. Det kan for eksempel foregå ved at I først deltager i et kursus, hvor I bliver indtroduceret til den vigtigste viden om undervandskjagt. Herefter bliver I udstyret med våddragt, snorkel og harpun, og så er det ellers bare med at svømme stille og roligt rundt i overfladen og vente på, at der dukker et interessant bytte op.

Forestil dig hans glæde, hvis han rent faktisk får nedlagt et bytte! Det kan næsten kun blive en god dag – og særligt hvis I afslutter den med at grille fisk over et bål et sted ude i naturen.

Så vil han helt klart føle sig som en gladere mand. Især sammenlignet med den følelse, han ville have fået ved at åbne en gave med endnu et par … sokker.