torsdag, maj 13

Flyt ind i Nicolinehus i hjertet af Aarhus

Nicolinehus er et nyopført byggeri i hjertet af Aarhus, bestående af 243 lejligheder, hvor otte af disser er byhuse, 175 er ejerlejligheder og 60 lejelejligheder. Der er altså noget for enhver smag i Nicolinehus.

Nicolinehus er placeret lige mellem by og hav i Aarhus, og du finder ikke en bedre placering. Lejlighederne i Nicolinehus har en størrelse på mellem 45 og 300 kvadratmeter med udgang til private tagterrasser. Nicolinehus har også to fantastiske gårdhaver og pool på toppen af ejendommen. Nicolinehus har også en fantastisk udsigt udover Aarhus og bugten. 

En ejendom med faciliteter

Nicolinehus har nogle yderst brugbare faciliteter, som vil forsøde hverdagen en hel del, når du flytter ind i Nicolinehus. På toppen af Nicolinehus finder du både en bar og en restaurant, som er tænkt som et mødested for alle som bor i og omkring Nicolinehus. Nicolinehus har nemlig et helt klart formål, og det er at lægge hus til nye fællesskaber, som kan opstå på dine egne præmisser.

I Nicolinehus kan du også finde en markedshal, som befinder sig i stueetagen i bygning 2. Markedshallen i Nicolinehus huser stader, hvor der sælges mad og drikke, så du altid har det ved hånden. Ydermere vil der også blive opført en Føtex i Nicolinehus, så det altid vil være let at købe ind. 

I Nicolinehus findes der både indendørs og udenførs Fitnessfaciliteter og kajakplads, så Nicolinehus er altså den helt rigtige bolig for dig, hvis du også holder af at leve et aktivt liv. 

En ejendom som har det hele

Nicolinehus er altså en ejendom, som rummer og danner rammer om alt hvad man kan ønske sig. Nicolinehus er en by i byen, hvor du er tæt på Aarhus centrum, men samtidig er du også tæt på vandet og naturen. Nicolinehus er skabt til fællesskab – hvad end det er i det implementerede fitnesscenter, restauranten på toppen, i markedshallen eller på en tur i kajakken, som har plads lige nede foran. Der er altså noget for enhver smag, og både bygningen og materialerne som er anvendt er en sammensætning af modsætninger, som skaber samspil af by og hav, for at skabe en helhedsoplevelse af inde og ude på en og samme tid.

Er du til flot arkitektur, privatliv, luft i tilværelsen – men også et socialt sammenspil med naboer, så er Nicolinehus lige noget for dig. Nicolinehus er noget for sig selv, og en bolig i en hel nytænkende og genial form.