lørdag, august 8

Få hjælp til din parterapi

Parterapi

Har du også overvejet parterapi før? Det har mange par, men mange kan også være bange for at starte. Nogen ser det som en faliterklæring og pinligt at skulle starte, fordi det også betyder at se i øjnene at man har problemer. Det er dog slet ikke sagen. I virkeligheden er parterapi ikke slutningen på noget godt, men starten på noget endnu bedre. Det er nemlig en måde for dig og din partner at være sammen på en ny måde, lære at tale bedre med hinanden og virkelig vise at I gerne vil den anden person. Det er en god måde at investere tid til at udvikle jer sammen og virkelig høre hvad den anden person har at sige og at se deres perspektiv. Nogle gange forstår vi slet ikke, at der er mange siger af samme sag, og terapi kan være en god måde at finde hjælp. Hvis du ser dig selv i nogle af de følgende problematikker, kan du overveje om parterapi måske kunne være noget for dig alligevel.

Grunde til at starte til parterapi

– Hvis du føler at dig og din partner har svært ved at kommunikere sammen og altid ender i skænderier. Mange af os kan have svært ved at tale ordentlig med vores partner og selv når vi prøver at formidle de problematikker vi har, så ender det tit med at komme ud helt forkert. I parterapi er dig og din partner i trygge rammer og har en person til at hjælpe jer med at oversætte mellem hinanden. Så kan I virkelig begynde at forstår hvad den anden person prøver at sige.

– Hvis du føler dig distranceret fra din partner og ofte bliver frustreret eller sur på dem. Føler du dig selv eller din partner få negative følelser omkring selv de mindste ting, så kan det være at det er tid til at I tager et kig på jeres forhold. Tit ligger der nemlig noget dybere til grunde for problemerne, som man bliver nødt til at tale om. Og når det bliver løst, så virker alle de små ting slet ikke så store endda. Her kan I få hjælp til begge at føle jer hørt og set.

– Det er utrolig nemt. Hvis du føler at du gerne vil lære din partner bedre at kende og finde løsninger så I sammen ka nvokse, så kan du læse meget mere om parterapi inde på siden her se