søndag, juni 20

Effektiv hjemmetræning med en simpel løsning? Se her!

Er du også én af dem, der pludselig har genopfundet lysten – eller skulle vi rettere sige pligten – til at træne under nedlukningen? Måske har du vanvittige abstinenser, fordi du ikke har haft mulighed for at frekventere dit andet hjem – fitnesscentret – lige så ofte, som du plejer. Måske er du helt ny i træningens verden og prøver at bære dig ad med diverse mere eller mindre uoverskuelige Youtube-træningssessioner. Hvorom alting er, fornærmer jeg nok ikke nogen ved at påstå, at de fleste af os ‘menige’ ikke ville tage skade af et enkelt professionelt tip eller to. Træningen giver trods alt mest gevinst ved korrekte holdninger, korrekte øvelser og – IKKE MINDST – korrekt udstyr.

Det er så her, Casper Hessellund, som er personlig træner, kommer ind i billedet. 
Casper Hessellund tilbyder træningsudstyr, online-træningsprogrammer og gode tips, tricks og vejledning til hjemmetræningen såvel som til den professionelle træning i det hele taget.

Klar til noget effektiv all-round træning? 

Du har nok hørt om en slyngel. Hvis du er i den fødedygtige alder, har du formentlig også hørt om en slyngevugge. Men har du nogensinde hørt om en slyngetræner?
Bare vær ærlig. I fald du aldrig nogensinde har hørt om en slyngetræner og ikke har den fjerneste idé om, hvad det er, er du ikke alene. 

Slyngetræneren kan måske bedst – og meget beskedent – beskrives som den perfekte makker til en effektiv all-round træning. 
Slyngetræneren er særligt oplagt, hvis du ønsker at have kun ét redskab til din hjemmetræning, som til gengæld giver dig mulighed for at træne HELE kroppen. Det er slut med alverdens forskellige og mere eller mindre uhandy, for ikke at nævne kostbare, redskaber, som du alligevel altid er i tvivl om, hvordan du skal bruge og derfor ender med bare at lade ligge i hjørnet af dit indrettede fitnesscenter i stuen. 

Når man arbejder med slyngetræneren, skal man så at sige ‘samarbejde’ med redskaben og egen kropsvægt, og man kan (gudskelov) nemt selv justere, hvor meget modstand man har brug for. Så lad os bare kende vores egne begrænsninger og starte i det små, ikke?

Casper Hessellund står klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning og vejledning, så du kan købe præcis den slyngetræner, der passer til dit behov, til din erfaring og til dit ambitionsniveau. Klik ind på Slyngetræner og gå på opdagelse i ‘slyngetrænerens verden’. Jeg lover dig, at det er mindre avanceret, end det lyder. 

Rigtig god fornøjelse!

Læs også Slyngetræner – din nye effektive træningsmakker om Sundhed (fitness) hos fitnessbladet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *