søndag, april 11

Du finder ikke et bedre måltid!

Okay, jeg indrømmer det. Vi er ikke til vegetarmad i min familie. Vi ville gerne og vi har flere gange eksperimenteret lidt med at leve vegetarisk. det går bare aldrig så godt. Vi går døde i kål tilberedt på 100 måder og har svært ved at sælge bønnerne til ungerne efter et par dage. Vi har ofte droppet det og forsøgt at klare vores dårlige samvittigthed over ikke at være mere klimabevidste. Men mageligheden vandt.

Lige indtil vi fik anbefalet Simple Feast. Først troede jeg ikke på det. Hvad skulle de kunne gøre, som vi ikke selv kan? Jeg tager så meget ordene i mig igen! Vores familie er blevet omvendt. Vi spiser vegetarisk tre gange om ugen nu. Vegetarisk mad, som er så lækkert, at selv børnene spiser det, uden at rynke på næsen over de fremmede smage eller over at der mangler en rød bøf.

Hvad kan Simple Feast?

Hvad er det så Simple Feast kan? De kan levere måltidskasser, der på alle måder emmer af kvalitet. Det hele er tilberedt, så vi kun skal varme op, snitte lidt og anrette. Der er tale om vegetariske måltider med smag, duft og med meget andet end kål og bønner, som vi ellers plejede at køre trætte i.

Alle måltidskasser leveres i genanvendeligt materiale og hvis du sørger for at affaldssortere, så er den indpakning ikke i overkanten. Vi er seks personer i min familien og vi bestiller en kasse med mad til 4-5 personer. Der er altid mere end rigeligt – og derfor som regel også til min frokost dagen efter.

Alt i kasserne er økologisk og tilberedt. Måltidskasserne er pakket i kasser med materiale, der gør, at maden kan holde sig udenfor køleskaber, indtil du kommer hjem. Levering koster ikke noget hos Simple Feast og du behøver ikke et abonnement, for at bestille en måltidskasse. Du kan nemt melde til og fra via appen og kan også der få et overblik over, hvilke måltider der venter dig i den kommende uge.

Eneste ulempe er, at der ikke kan bestilles til en person. Du bestiller minimum 2 personer og det kan være lidt rigeligt, hvis du bor alene. Til gengæld er der så mange fordele ved Simple Feast – og hvis I er en familie, der gerne vil skrue op for økologien og det vegetariske, så ville jeg slet ikke tøve med at kaste mig over disse måltidskasser. De er både nemme, sunde og så smager de super godt.